De oefenpot  SKS Herentals - KVC Lille United B  eindigde op 4-1. Voor beide teams was het bij deze zwoele temperaturen van bijna rond 30°C moeilijk voetballen.

'De 1e helft was het overwicht voor SKS met verschillende doelkansen. In minuut 11 scoorde Jasper Lambrechts de 1-0 met het hoofd op voorzet van Van den Brande.  5 minuten verdubbelde Jef Verlooy de score, na een actie langs de flank.  Lille kwam even dreigen en dwong een strafschop af maar doelman Jens Maes pareerde.
In minuut 30 tikte Jonas Van Gestel de 3-0 binnen. Net voor rust  legde Lander Peinen de 4-0 ruststand binnen.

Bij de 2e helft werden enkele wissels doorgevoerd bij beide teams.  Lille kwam scherper uit de kleedkamer en tikte in min. 60 de 4-1 binnen. Er kwamen nog enkele kansen langs beide kanten maar het bleef 4-1 in deze zomerse wedstrijd.'  Foto  & red.  G. Van Nueten.